perjantai 22. lokakuuta 2010

Aloitus MOI!

Ajattelin aikani saatoksi luoda itselleni uuden blogin, mikä olisi hieman laajempi kuin aikaisempi luomukseni. Aiempi blogini käsitteli pelkästään eläintarhani elämää, joten päätin tehdä tälläisen mikä käsittelisi vähän kaikkea, joten aloitetaan...

 
Asustelemme tällä hetkellä 34neliön, ylimmänkerroksen yksiössä, jossa ei ole parveketta, joten vilskettä riittää. Olemme jo pidemmän aikaa etsinyt isompaa asuntoa, mutta mistään emme meinanneet sitä saada, kun olin jo luopumassa toivosta niin sain postissa kirjeen missä meille tarjottiin isompaa asuntoa. Kirjeessä luki 1.kerroksen 61.5neliöinen kaksio +keittiö. Seuraavana päivänä menimme ilmoitettuun osoitteeseen katsastamaan asuntoa, yllätyimme sillä kyseessä ei ollutkaan kerrostalo vaan pihallinen rivitalo kaksio.

Nyt sitten olisi aika alkaa pakata tavaroita sillä muuttoon on aikaa hieman reilu kuukausi. Vaikka kyseessä onkin yksiö,niin tavaraa on kertynyt melkoisesti, olen nimittäin hyvä säilömään niitä pieneen tilaan


 Järjestys on hieman kerrennyt tästä jo muuttumaan ja tavaarakin on ehkä hieman kerrennyt tulla jo lisää, mutta aikalailla tältä näyttää päälisinpuolin "olohuoneessa" eli siinä ainoassa huoneessa mikä meillä on.. Onneksi minulla on mies joka on onnistut karsimaan kaikkea roinaa mitä olen yrittänyt säästää ja ylimääräisiä vaatteita olemme ahkerasti lahjoittanut uffille (: ! Täältä asunnosta meidän olisi nyt kuitenkin tarkoitus vaihtaa tilavampaan asuntoon..


Eilen kun aloitin jo hieman pakkaamista rupesin miettimään, mitä ihmettä kaksi ihmistä tekee niin suurella määrällä astioita? Tiedän että meillä on jo kellarissakin laseja, lautasia, kippoja ja kuppeja,, mutta eilen pakkasin varmaankin lähemmäs 30juomalasia, 15muovimukia ja monet, monet, kahvikupit, sekä lähemmäs 30leipälautasta.. niin ja nämä oli vain niitä mitä ajattelin että, emme tarvitse seuraavan kuukauden aikana. Taitaa olla aika perustaa kirppari pöytä tai ruveta aktiiviseksi huuto.netin käyttäjäksi!


Mieheni huomautti myös minua meidän pyyhemäärästämme, kun meillä on varmaankin lähemmäs 20pyyhettä ja ei niitä tule kyllä samaan aikaan käytettyä (onneksi hän ei ole huomannut että, meillä on varmaan lähemmäs 40tyynyliinaa)


Oletteko te koskaan tehnyt kotonanne tälläisiä vahinko hamstraus huomiota? Sillä en minä näitä ole tarkoituksella kerännyt, ne on vain jotenkin jäännyt sinne kaappeihin..

Mutta etten minä nyt montaa sivua tänne heti alkuunsa vuodata niin on varmaan parempi lopetella tältä erää..mutta kaikesta lisää sitten ensikerralla!

(Pahoittelen kitjoitusvirheitäni ja sanamuotojani, minulla on lukihäiriö niin en välttämättä niitä itse erota)
 

1 kommentti:

  1. ihanat kuvat teidän pienistä tuossa alla :)
    muutenkin kivan näköinen ulkoasu blogissa. tykkään:)

    VastaaPoista