lauantai 30. huhtikuuta 2011

kotia.. taas :D

Olen jälleen tehnyt yhden löydön huutiksesta mihin ihastuin.. Pidän hirmuisesti seinälipuista ja nyt löysin sellaisen joka sopii mielestäni kuin nakutettu olkkariimme. Kiitos Hobitille siitä, että tämän itselleni olen saannut <3 ! Mitä sitä enempää siitä jauhamaan,laitetaan kuvaa kehiin...

 Mä niin pidän tosta lipusta, sanokoot kuka mitä hyvänsä, minusta se on täydellinen ja sopii todellahyvin sohvatyynyjemme kanssa yheteen (: !

Ajattelin nyt laitella tähän vähän muitakin semmoisia pieniä juttuja mistä tykkään kodissamme.. aikoinaan tämän piti olla sirkkojen koti, mutta sirkat eivät oikeen saanneet menestystä..
Lasikulho oli joku tuon herran vanha varastolöydös, tuo kallo on akvaariokoriste ja kaktus ihan ihkaeläväinen (ainakin viellä :D ) (: Nämä lamppulyhdyt löysin kirppikseltä ja niihin ihastuin, näyttävät todella kauniilta palaessaan ja tekevät kauniin kuvion seinälle. Tämäkin taas sellainen minun mielipide, jokaisella omansa (:


Kynttilöistä kun kovin tykkään, niin tein myös eräästä saunatuote kaupasta löydön, siellä oli alennusmyynnissä tälläinen hieman mielestäni erilainen lyhty.. En tiedä ovatko nämä oikeasti yleisiä, itse en ole ainakaan aijemmin moista nähnyt (:

Nuita kaihtimia voi liikuttaa miten itse haluaa, joten niistä voi määrittää paljon pääsee valoa ulos. Lyhdyn palaessa tuo lasi missä kynttilä on ei näy lainkaan (:


Jokaisessa kodissa pitää tientenkin olla yksi taikauskoon kuuluva esine (;
Meillä se on unensieppaaja (tämäkin on muuten kirppislöytö) (: Kaverina sillä on iso uistin, joka on löytyi viimekesänä puunlatvasta :D

Kerro,kerro kuvastin...
Jyskistä tälläinen oli seinällemme astellut (: Yllätyksenä minulle hih i like <3

Eräs joulu joulupukki toi minulle kellon paketissa, tätä ennen minulla ei ole omaa seinäkelloa ollutkaan ja oli kyllä pukki tiennyt millaisesta pidän. Kiitos tontuille hyvästä tutkimustyöstä
Kaverina kellolla on Ausseista matkannut koala jota on koirat vähä maistelleet :D aina ei voi voittaa heh

Sitten tämän päivän viimeisenä muttei vähäisimpänä minun ikioma suojelusenkelini, jonka olen saannut kummi-tädiltäni joskus lahjaksi.
Koti on paikka minne tullessaan saa rauhan mieleensä. Kotona pitää viihtyä ja siellä ollessaan pitää pystyä rentoutua ja unohtaa arjen stressi. Kotiin astuessaan jokaisen tulisi tuntea, että tämä on hyvä ja turvallinen paikka, paikka jossa haluan olla.
 

1 kommentti:

  1. Jee onn se Hardy vaan hiano, vaikkei äidit välttämättä tykkääkään ;--) Ja hei saat kyl joskus kärrää sieltä saunakaupasta jotain kivvaa!

    VastaaPoista