sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Ruusunjuurta ja vähän eläimistäkin

Olen kovin väsynyt ja uupunut yleisestikkin näin syksyn aikoihin ja miettinyt että, mikä voisi viedä tämän kaamosolon pois. Ystäväni sitten sanoi minulle että, hänelle on auttanut aina ruusujuuri, joten aloitimpas sitten ruusunjuurikuurin.

Joten nyt sitten tuloksia odottelemaan. Nauratti vain tuoteselostetta lukiessa että, tämän luonnontuotteen pitäisi lisätä myös naisten haluja :D Onkos nämä nyt sitten niitä pillereitä mitä kaikkien miesten pitäisi yrittää salaa syöttää naisilleen :D Itse en ole kyllä huomannut itsessäni tuon asian suhteen mitään muutoksia, ehkä hieman piristystä on tuo saannut mielelleni aikaan, mutta sekin voi johtua vapaapäivästä :P Mutta ettei nyt ihan täysin mene ruusunjuuriseksi tämä juttu niin....

SAIMME AUTON KUNTOON!! jeee!!! Elikkä autostamme on ollut startti rikki jo tässä jonkin aikaa, ja nyt se on kunnossa. Pääsemme siis nyt taas useemmin juoksettelemaan hauvoja vapaana, sillä pääsemme menemään tarpeeksi syrjäsiin paikkoihin missä ei ole kaikki kaupungin natsit valittamassa siitä että eläinten pitää olla kytkettynä. Kun on kaksi hyvin energistä koiraa niin niille ei tuppaa aina tuo pelkkä lenkkeily riittämään. Tikku herra on toisinaan ollut välillä jopa rasittava sillä emme ole saanneet sen suurta energiamäärää purettua tarpeeksi, ei aina tuo aivojumppakaan pojan herneaivoja väsytä ja puolestaan tämä on saannut isomman herran hermot hiemahkon kireämmälle, mutta nyt on taas homma onneksi kunnossa (: ! 




Olen myös huomannut että, toiselle misuille on tullut outotapa. Aina kun koirien kanssa lähtee lenkille Mei menee istumaan ulko-ovelle ja maukuu niin kauan kunnes lenkiltä tullaan takaisin. Onko tämä ihan normaalia kissan käytöstä? :D Veikkaisin tyttö maukuu Tikun perään, sillä aina kun lenkiltä tullaan takaisin niin Mei ja Tikku alkavat leikkiä.




1 kommentti:

  1. Toivottavasti ruusujuuri alkaa tepsimään.. ;D
    On sööttejä nuo teijän lemmikit!

    VastaaPoista