torstai 17. maaliskuuta 2011

Vähän koiraa ja vähän kissaa

Elikkä tässä vähän supistetusti mitä eläintarhaan kuuluu (:

Voisin aloittaa vaikkapa Hollannikkaastani Jallusta. Herralle on nyt selvästikkin iskenyt keski-iän kriisi, kun ikää on alkanut tulla. Hän on ruvennut miettimään pitäisikö heittäytä pennuksi vaiko tosikoksi. Välillä hänet yllättää leikkimästä kissan kanssa ja välillä piilottelemasta leluja Tikulta. Välillä kiukutellaan koko päivä eikä haluta leikkiä ollenkaan nelijalkakavereiden kanssa. Jallu on kyllä edelleenkin innokas oppimaan kaikkea uutta, nyt osaa poika jo kieriäkkin. On vain harmillista kun en voi treenata koiria samassa tilassa tai kierrokset nousevat liian korkeiksi molemmilla ja mustasukkaisuutta voi näissä tilanteissa ilmetä. Onneksi ei ole enään pitkää aikaa kun lumet sulaa pois niin on ulkonakin sitten mukavampi opetella temppuja (: !


Sitten hypätään Tikkuun tähän pikkuiseen suloiseen pirulaiseen, joka osaa esittää tarpeen tullen maailman kilteintä otusta :D ! No onhan Tikku ihana en mä sitä tarkottanut ettei olisi (: ! Me ollaan nyt otettu tavaks et poika olis kerran viikkoon mun mukana töissä, et se oppis ettei aina tulla rapsutetuks jos on ihmisiä lähistöllä. Junassa poika oikeen nauttii olostaan, istuu/makaa kokomatkan ikkunalaudalla ja tuijottelee ulos ikkunasta, mikään ympärillä oleva ei poikaa kiinnosta, mistä olen iloinen! Kaupallakin ollaan kokopäivä nätisti, kivaksi paikaksi on tullut kassapöydän hylly, sinne on mukavaa mennä piiloon nukkumaan. Tikku on yllättänyt mut hyvin posiitiivisesti siitä miten malliesimerkillisesti se osaa olla kaupalla. Jalluakin olisi kiva ottaa töihin mukaan mutta ihmiset pelkäävät usein isompia koiria ja etenkin sellaisia joita eivät osaa lukea. On Jallukin ollut mulla mukana töissä ja se käyttäytyy tosi hyvin täällä myös, mutta ihmiset tosissaan pelkäsi sitä vähäsen niin ajattelin, että parempi jättää kotiin.

 
Sitten hypätäänkin jo Misaan ja Meihin. Näistä karvapalloista on tullut viellä ihanampia mitä ne oli ennen muuttoa, vaikka ne jos silloinkin olivat ihania. Muuton myötä nimittäin niistä on tullut paljon ihmisläheisempiä. Tulevat paljon useammin hakemaan rapsutuksia syliin nukkumaan. Tytöt ovat joutuneet nyt pienelle dietille, kun leikkauksen jälkeen ne paisuivat kuin ilmapallot. Nyt siis olisi tarkoitus pikkuhiljaa niiden painoa tiputella pienemmäksi, se on vain kovin hidas operaatio sillä, niinkuin ihmisillekkin niin kisoille nopeasti laihtuminen on hyvin vaarallista. Kuntoilupuolesta näillä ei ole hätää, nimittäin Tikku osaa pitää kissat liikkeessä :D Joka iltaiset iltaravit on nimittäin rocks, jossei Tikku hae kisuja juoksemaan, niin kisut kyllä hakee Tikun (: !


Nyt on varmaan jo tarpeeksi eläintarinaa tullut tälle päivälle, ensikerralla voisin koittaa kirjoittaa jostain muusta, mutta mitään en lupaa ;D Sillä nämä kaverit ovat hyvin keskeinen osa elämääni ja niiden kuuluukin olla (: !

1 kommentti: