sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ripaus uudesta kodista

Pikku hiljaa tämä uusi koti alkaa muistuttamaan asuinkelposta luukkua. Tavarat tulevat varmastikkin viellä hakemaan omia paikkojaan jonkin aikaa, ja muutoksia tulee melkein viikottain. Himo uudistaa ja ostaa kaikkea pientä on suuri, mutta lompakko sitäkin pienempi, joten tämä tulee olemaan hidas pitkä prosessi (:

Kävästään aluksi vaikkapa olohuoneessa
 Halusin väenväkisin hommata meille tuon nahkaisen kulmadivaanin, se on ihanan helppo pitää puhtaana, kun noita eläimiä meillä tuppaa olemaan ja siihen mahtuu ihanasti loikoilemaan. Vähän vihreääkin olen tuonnut pirteyttä antamaan ja paikkoja joissa voi kynttilöitä polttaa on ihan sopivasti. Rakastan kynttilöiden tuomaa tunnelmaa.

Sitten vaikka vähän keittiöstä
 Keittiö on viellä hyvin kesken. Verhot sain vasta juuri ostettua ja niitä pitäisi hieman leikellä ja ommella. Uusia kaapin vetimiä yritän parasta aikaa metsästellä, sillä ne tuovat ihanasti uutta ilmettä keittöön. Sekä uusi keittiön pöytäkin on hakusessa, olen tosin miettinyt että jos tämän vanhan pöydän vaan tunaisi niin siitä voisi tulla ihan mukava. Pidän tuolien tunnelmasta, mutta toisaalta välillä tuntuu että ne ovat vähän mennyttä aikaa. Tuolehin olen metsästämässä jotain kivaa kangasta millä saisin tehtyä niihin istuin alustat (tai mikkälie). Sitten moni jo varmaan ihmetteleekin mitä tuo sohva tuolla tekee. Yksinkertaisesti emme ole viellä päättäneet mitä teemme tuon kanssa, myydäkö eteenpäin vai yrittääkkö etsiä sille säilytyspaikkaa? Se on todella hyvässä kunnossa niin ei sitä poiskaan tulla heittämään.

Siirrytäämpäs sitten makkariin/...kuntosaaliin
Elikkä tälläinen on miedän makkarimme yhdistettynä niin sanottuun kuntoilutilaamme. Tämä on ollut ihan toimiva järjestelmä ja onhan se ihan kiva että omassa kodissakin on mahdollisuus pitää yleiskunnosta edes jonkin verran huolta. Uusia mattoja kaipaan, sillä tämän hetkiset ovat vain väliaikaiset (:

Sitte vessaa ennen ku lähetää

Voin vaa sanoo että musta tää on ihana. Tottakai laatottu vessa olis aina kivempi, mut kyl mä vaa tykkään tästäki!

Mut juu eiköhä täs ollu jo iha tarpeeks, ihan toimiva kämppä tää on ja eiköhä tästäki tuu ajallaa iha unelma kaupungin vuokra-asunnoks (:

2 kommenttia:

  1. Teijä apartment on ihan koomailijan paratiisi! Ja mie vaan sanon, et tuo soffa keittiössä vain kruunaa tuonn kaiken C: ja kato maalaa vaan ton keittiöpöydän jokski kirkkaan väriseks nii se on iha buenobueno!

    VastaaPoista