maanantai 18. huhtikuuta 2011

Työ-koira

Tänään otin tuon pikkuisen päivän piristäjäkseni mukaan töihin. Suunnitelmiini kuului vähän kouluttaa poikaa ja kyllä sitä jotain onnistuinkin tekemään (: Vähän peruskäskyjä kertailimme ja sitten tuo lenkki kotoa asemallekkin teki ihan hyvää pojalle, oppii kävelemään yksinkin hihnassa (8 Aamulla oli niin hirmuinen tuuli asemalla, että vähän pelkäsin lähteekö Tikku lentoon, mutta sehän vaan nautti tullesta ja sen tuomista hajuista (: Rapsutuksiltakaan ei Tikku ole tänäänkään päässyt välttymään, asemalle kävellessä eräs mies pysäytti meidät rapsutellakseen poikaa ja kaupalla on muutama käynnyt rapsimassa (: Juna matka meni jälleen nätisti ikkunalaudalla nukkuessa ja auringon lämmöstä nautiskellessa. En tiedä tekeekö tämä kevät minustakin vähän hömelön, kun kaikki vaikuttaa olevan niin ihanaa ja onnellista, mutta ei se ole lainkaan paha asia!
Tässä Tikku esittelee asentoa missä toivotetaan asiakkaat tervetulleiksi, mahtaako tämä olla syy miksi rapsutuksia saadaan ;) ?


Jatkossa yritän kirjoitella taas vähän muistakin eläimistä kun Tikusta ja eihän tarinoitten tarvii aina olla niin eläinpainoitteisia, niin katsotaas mitää aikaan saan, yksi juttu on jo ainakin mielessä, mutta siitä sitten lisää ensikerralla ;)

1 kommentti: